Fem xarxa!

Crea't un perfil i fes-te visible al món!

Marta Vilamajó Navarro

Marta Vilamajó Navarro

Presentació:
Hola, em dic Marta Vilamajó i el meu vincle amb Sant Pere de Ribes és el Magí Fortuny de la Joieria Fortuny. Durant divuit anys vaig tenir un taller relacionat amb la rellotgeria i ell era client meu. La seva comprensió, amabilitat i simpatia van fer que la relació comercial es convertís en una bona amistat i hagi continuat confiant en mi en les meves noves emprenedories.
Després de tancar el taller de rellotgeria i iniciar un projecte d'artesania tèxtil, em vaig adonar que el que realment em feia feliç és ajudar a les persones i ho faig a través de l'organització i l'ordre.
Soc Organitzadora Professional d'espais.
Vivim en una societat consumista que fa que omplim la nostra casa d'objectes que realment no necessitem i que, sense ser-ne conscients, ens ocupen un espai físic i mental.
Ens fan perdre temps (invertim 5.000 hores de la nostra vida a buscar coses "perdudes") i diners realitzant compres repetitives.
Amb la meva feina, ajudo a les persones a ser conscients de l'aferrament que tenim per totes aquestes coses, a gestionar que fem amb elles, quin és el millor lloc per guardar-les, quin destí donem a tot el que ja no ens cal i ensenyo dinàmiques perquè puguin mantenir aquesta organització i ordre posterior.
També formo part del grup DQI (Dones Que Inspiren), un grup de dones inspiradores que ajudem a altres dones a creure's que també poden inspirar!
Gràcies per la iniciativa. Una abraçada!
Compartir perfil